Curatenie de sarbatori

Servicii de curatenie

Acum curăţenia de sărbători devine mai uşoară

Ultima luna a anului este extrem de aglomerată. Finalizarea proiectelor pentru facultate, goana după cadouri sau nevoia de a petrece timp peste program la serviciu pentru a termina toate task-urile restante sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu reuşeşti să te bucuri cu adevărat de spiritul Crăciunului.

Vrei să îţi petreci sărbătorile în Iaşi, în apartamentul pe care l-ai închiriat. Sau poate, ca proprietar al unui apartament închiriat, vrei să faci o supriză chiriaşilor plecaţi în vacanţă, ca la întoarcere să găsească un apartament curat. În oricare dintre situaţii te-ai afla, dacă apelezi la serviciile de curăţenie profesională înainte de sărbători sau după încheierea acestora, vei avea anumite avantaje.

Printre acestea se numără lipsa stării de oboseală şi dezordinea pe care curăţenia de sărbători o implică. Astfel, totul va străluci, aerul va fi proaspăt, iar chiriaşului nu-i va rămâne decât să se bucurie de atmosfera festivă a lunii. Mai mult, pentru cei tentaţi să ţină petreceri de Crăciun sau Revelion chiar în apartamentul închiriat, dar se tem de curăţenia de după eveniment, firma noastră de curăţenie colaboratoare poate rezolva această problemă.

Menţionăm faptul că în perioada din preajma sărbătorilor este aglomerată pentru cele mai multe firme de curăţenie sunt aglomerate, aşadar vă sfătuim să realizaţi o programare telefonică din timp. În general, o astfel de curăţenie durează 2-4 ore, în funcţie de suprafaţa apartamentului şi de gradul de murdărie.