Curatare canapea

Servicii de curatenie

Cum să transformi o canapea murdară într-una impecabilă

Părinţii tăi doresc să-ţi facă o vizită? Vrei să dai o petrecere în apartamentul închiriat? Sau, poate, doreşti să impresionezi o persoană dragă ţie. Dar, nu-ţi place aspectul canapelei din sufragerie şi nici nu ai timpul, disponibilitatea şi cunoştinţele necesare pentru a o curăţa de unul singur. Nu anula petrecerea, nici nu căuta un alt loc de întâlnire, ci apelează la serviciile de curăţenie profesională.

Canapeaua reprezintă o investiţie semnificativă, aşa că este indicat ca întreţinerea ei să se realizeze corespunzător pentru a te putea bucura de frumuseţea şi utilitatea sa o perioadă îndelungată de timp. Fie că vorbim de o canapea din piele sau cu tapiţerie textilă, ar trebui să laşi curăţenia pe seama profesioniştilor, Firma de curăţenie poate face ca această piesă de mobilier tău să arate ca nouă într-un timp foarte scurt, iar tu vei fi scutit de efort. Iată câteva aspecte cu care aceasta vă va ajuta în curăţarea canapelei:

1. Metoda de curăţare

Metoda de curatare

Murdăria iese în continuu din material, spuma abundentă şi apa pare că nu se mai evaporă - toate aceste inconveniete vor dispărea dacă apelezi la firma de curăţenie. Cum? Spre deosebire de metoda clasică pe care tu o poţi folosi (apă, detergent, burete), profesioniştii au o metodă de curăţare mult mai eficientă, numită injecţie-extracţie. Prin acest procedeu, apa şi detergentul pătrund rapid şi profund în ţesătură, fiind aspirate aproape instantaneu, în acelaşi timp cu murdăria. Astfel, materialul este curăţat în profunzime în mod rapid.

2. Reîmprospătare

Reîmprospătare

Prin metoda modernă utilizată de către echipa de curăţenie, canapeaua nu va fi doar curăţată în totalitate, ci şi culorile sale vor fi reîmprospătate.

De asemenea, ţesăturile reţin mirosurile neplăcute pentru foarte mult timp, de aceea şi aerul din canapeaua ta poate fi închis şi îmbâcsit. Prin apelarea la serviciile de curăţenie, aceasta va avea un miros plăcut, subtil şi îndelungat odată ce toată murdăria va fi îndepărtată. Întreaga încăpere se va umple de parfumul curăţeniei.

3. Uscare rapidă

Uscare rapida

Prin metoda injecţie-extracţie, apa nu va mai stagna în material, existând o ventilaţie optimă şi o aspirare instantanee a lichidului din material. Astfel, uscarea va dura doar câteva ore.

 

O casă curată va oferi mereu un tonus diferit persoanelor din interiorul acesteia, iar canapelele confortabile şi curate garantează o stare de relaxare şi bună dispoziţie, perfecte pentru odihnă sau pentru depănarea amintirilor. Aşa că lasă curăţarea acestei piese de mobilier pe mâna profesioniştilor în ale curăţeniei.