Curatenie dupa constructor

Servicii de curatenie

Curăţenia după constructor este acum mai uşoară

Reamenjarea sau modificările realizate în apartamentul dat spre închiriere s-au încheiat? Nu lăsa curăţenia după constructor pe seama familiei sau a prietenilor. Prin apelarea la serviciile de curăţenie profesională această  operaţiune va fi realizată mult mai rapid şi eficient astfel încât chiriaşul să se bucure cât mai repede de noua casă.

Cu siguranţă, după plecarea muncitorilor, apartamentul va fi dat peste cap – praf, moloz, resturi ale materialelor de construcţie. Echipa de curăţenie te va ajuta restabilind în cel mai mic detaliu curăţenia casei. Cum vor transforma ei haosul general din locuinţă într-un spaţiu ordonat şi îngrijit?

1. Eliminarea reziduurilor

Eliminarea reziduurilor

Primul pas pe care echipa de curăţenie îl va realiza constă în înlăturarea rapidă a petelor de vopsea, deoarece cu cât trece mai mult timp, cu atât sunt mai dificil de îndepărtat. Pentru petele de vopsea şi resturile adezive (ce au la bază atât răşini naturale, cât şi sintetice) vor folosi un decapant care se aplică pe suprafeţele orizontale şi verticale. Pardoselile şi pereţii apartamentului închiriat pe care s-au montat plăci ceramice vor fi curăţate cu un spaclu sau o ustensilă cu lamă, fără a deteriora în niciun fel suprafaţa.

2. Curăţarea integrală a suprafeţelor şi instalaţiilor

Curatare instalatii si suprafete

Principala problemă din timpul şi după procesul de renovare o constituie praful, care poate pătrunde în cele mai ascunse colţuri. În lipsa unor substanţe şi echipamente speciale, acesta se va depune la scurt timp pe toate suprafeţele spălate, făcând efortul de a curăţa zadarnic şi ineficient. Mai mult, în cazul caloriferelor, a prizelor şi întrerupătoarelor, praful şi reziduurile se pot depunde rapid, obstrucţionând căile de acces. Echipa de curăţenie ce îţi stă la dispoziţie prin intermediul RentEasy are experienţa necesară abordării sistematice a procesului de curăţenie, eficientizându-l.

3. Spălarea covoarelor, mochetelor şi tapiţeriilor

Spalare mochete si tapiterii

Aceste materiale sunt cel mai greu de curăţat în profunzime, reprezentând un mediu propice dezvoltării germenilor şi microbilor. Tocmai din acest motiv, trebuie apelat la o curăţenie profesională ce va elimina prin substanţele şi echipamentele necesare orice urmă de murdărie, fără a deteriora textura sau culoarea acestor suprafeţe.

4. Curăţarea texturilor diverse

Curăţarea texturilor diverse

În cazul sticlei, inoxului, lemnului sau ceramicii, se vor utiliza aparate pe bază de abur care îndepărtează şi cele mai mici particule de ciment, chit, vopsea, fără a deteriora suprafeţele. De asemenea, în cazul băilor şi bucătăriilor, încăperi ce necesită mai multă atenţie, după etapa de curăţare propriu-zisă, se va realiza şi o dezinfectare cu produse bio pentru a evita crearea unui disconfort în rândul chiriaşilor alergici la hipocloric de sodiu.

5. Curăţarea mobilei

Curăţarea mobilei

Mobila din apartament este cea care are cel mai mult de suferit în urma procesului de redecorare, indiferent cât de bine aţi încerca să o protejaţi, deoarece praful fin rezultat se va impregna pe suprafaţa acesteia. Aşa că, după curăţenia generală din apartament, mobilierul va fi curăţat foarte bine atât la interior, cât şi la exterior.

 

Cu siguranţă timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea este indicată apelarea la serviciile de curăţenie profesională, timpul reducându-se de la o săptămână la o singură zi. Iar, după ce echipa de curăţenie îşi va încheia treaba, chiriaşul va putea să-şi aducă cutiile pline cu lucruri personale pentru a le despacheta şi pentru transforma apartamentul închiriat din nou într-un cămin.