Baie impecabila

Servicii de curatenie

Poţi avea o baie din nou impecabilă mai uşor

Baia ar trebui să fie cea mai curată încăpere a unei locuinţei tale. Tocmai de aceea este vital să apelezi la serviciile de curăţenie profesională pentru o igienizare completă. Iată care sunt aspectele pe care profesioniştii pun cel mai mare accent atunci când îţi curăţă baia.

1. Cadă, chiuvetă, vas de toaletă

Baie impecabila

Chiar dacă lavoarul şi cada par curate, echipa de curăţenie le va dezinfecta prin utilizarea produselor speciale de curăţenie pentru a îndepărta orice bacterie. De asemenea, aceştia vor înlătura petele şi mucegaiul formate pe perdelele din baie, vor reîmprospăta mirosul scurgerilor prin turnarea soluţiilor puternice de curăţare. Mai mult, calcarul va fi îndepărtat de pe orice suprafaţă a acestor instalaţii sanitare, recăpătându-şi strălucirea.

2. Gresia şi faianţa

Gresie si faianta

Gresia se împarte în mai multe categorii, de aceea întreţinerea acestui tip de material este diversă, ţinându-se cont de sensibilitatea agenţilor chimici, de rezistenţa mecanică sau absorbţia apei. Faianţa va fi curăţată cu soluţii detartante şi, apoi, cu soluţii pentru geamuri ce conferă strălucire. Mai mult, prin utilizarea echipamentelor pe bază de abur sub presiune şi a soluţiilor de curăţare, chiar şi murdăria depusă pe rosturi va fi îndepărtată de către echipa de curăţenie.

3. Covoraşe

Covoare curate

Covoarele/mochetele de dimensiuni reduse, din fire subţiri, pot fi curăţate cu spumă uscată, procedeu care nu va umezi în profunzime ţesătura. În 30 de minute veţi avea un covoraş de baie nou. În cazul covoarelor/mochetelor de mărime medie, cu grad ridicat de murdărie, metoda injecţie-extracţie este cea mai eficientă, utilizându-se produse chimice cu grad ridicat de înlăturare a murdăriei.

4. Atmosfera

Ambient placut

După curăţarea detaliată a tuturor suprafeţelor din baie, echipa de curăţenie îi va conferi un miros plăcut, aplicând pe lavoar, cadă, capacul vasului de toaletă şi în diferite zone ale băii câte o picătură de ulei esenţial. Iar, dacă tot se apropie sărbătorile de iarnă, uleiul esenţial de scorţişoară, portocală sau brad se potriveşte perfect atmosferei acestei luni.