Despre RentEasy

Piaţa imobiliară ieşeană începe să devină din ce in ce mai competitivă, iar construirea unor relaţii puternice, de succes şi de lungă durată cu clienţii nu este un lucru uşor de obţinut şi, pentru mulţi, nu constituie un obiectiv în sine. Dar noi dorim să revigorăm această industrie, cu o abordare nouă, prin soluţii simple şi clare.

Bazându-ne pe experienţa noastră ca locuitori, consultanţi imobiliari şi chiar proprietari în Iaşi, am descoperit de-a lungul timpului, nevoile şi lacunele existente în domeniul închirierilor. Aşadar, ne-am propus să adoptăm o nouă modalitate de manageriere a proprietăţilor care va reduce problemele ce apar pe parcursul întregului proces de închiriere, atât pentru chiriaşi, cât şi pentru proprietari.

Promisiunea noastră? Vă vom îndruma cu ajutorul unor pachete de servicii complete de property management şi închirieri. În esenţă, fie că eşti chiriaş sau proprietarul unui apartament dat spre inchiriere in Iasi, noi intermediem relaţia dintre cele două părţi, relaţia cu firmele sau instituţiile cu care eşti nevoit să intri în contact şi te vom ghida pe tot parcursul procesului de închiriere.

Agentia imobiliara RentEasy Iasi

Cum vă putem ajuta

Pachetul nostru de servicii protejează investiţiile, reduce costurile de operare, minimalizează riscul, sporeşte confortul şi elimină orice migrenă ce ar putea apărea după semnarea contractului de închiriere. Acesta include:

Suntem o echipă tânără, antrenată în toate aspectele gestionării şi închirierii proprietăţilor, bazându-ne pe o bună practică, precum şi pe legislaţia curentă. Am investit în know how-ul personalului, dar şi în tehnologie, oferind clienţilor noştri, fie ca e vorba de chiriasi sau proprietari, o echipă dedicată de consultanţi, cât şi servicii transparente.

Consultanții Rent Easy