De vanzare! Apartament cu doua camere ultramodern in bloc nou situat in zona Copou - Time Out

Cod ofertă: 6295
Proprietatea a fost vândută

Preț

192.000

Camere

2

Băi

1

Suprafață

55m2

Descriere

Prezentăm un apartament elegant cu două camere, amplasat la parter, construit în 2023, cu o suprafață generoasă de 55 mp și un preț de 192.000 euro + TVA, apartamentul se vinde nemobilat.

Această locuință reprezintă o oază de confort și siguranță, beneficiind de izolație termică și încălzire în pardoseală, cu acces securizat prin intermediul unui video-interfon și supraveghere constantă prin camere dispuse atât în jurul clădirii, cât și pe holurile interioare.

Modernitatea este la ea acasă, cu un lift impecabil și silențios pentru comoditatea locatarilor. Exteriorul este amenajat cu rafinament, incluzând spații verzi plăcute cu locuri de joacă pentru cei mici și bănci pentru momente relaxante. Iluminatul exterior este generos, alimentat cu energie solară prin panouri fotovoltaice și include și o stație de încărcare pentru autovehiculele electrice.

Dotările interioare sunt de cea mai înaltă calitate și se îmbină perfect cu luxul și confortul, toate fiind automate pentru a oferi o experiență de locuire eficientă. Construcția este solidă și sigură, având o fundație robustă pe piloți forați și o structură de rezistență din beton. Izolația termică și fonică este garantată de materiale de înaltă performanță, oferind un confort inegalabil.

În interior, rafinamentul continuă cu pardoseală din parchet din lemn masiv, ușă de intrare antiefracție, sistem dual de încălzire Veolia cu centrală termică de imobil, tâmplărie cu geam termopan de cea mai bună calitate, aer condiționat și băi complet echipate. De asemenea, un adăpost antidezastre la subsolul blocului completează gama de facilități, oferind o soluție integrală pentru confort și siguranță.

Caracteristici

Număr camere:2
Număr băi:1
Număr bucătării:1
Număr balcoane:1
An construcție:2023

Facilități

  • Parchet
  • Gresie / Faianţă
  • Tamplărie PVC
  • Izolaţie termică
  • Încălzire pardoseală
  • Interfon
  • Lift
  • Centrală termică

Alte oferte